UPDATE O ambulanţă care transporta un pacient în stare critică, lovită la intrarea în Constanţa. Şoferul vinovat a părăsit locul accidentului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pacientul din ambulanţă, un bărbat cu un traumatism prin agresiune, a fost preluat de urgenţă de o ambulanţă de la Constanţa, iar acum este în afara oricărui pericol, spun reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

UPDATE: În urma tamponării, aripa spate a ambulanţei este înfundată, dar nimeni nu a fost rănit. Pacientul a fost preluat de un echipaj SMURD. „Şoferul ambulanţei a oprit la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate, iar din spate maşina a fost lovită de un autoturism, din câte am înţeles, marca Mercedes. Cei din ambulanţă au reuşit să vadă că şi maşina respectivă avea bara lovită. Imediat după incident, şoferul care a lovit ambulanţa a plecat“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. 
Șoferul trebuie să se prezinte în 24 de ore de la accident pentru a anunța tamponarea.

Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 8.00, la intrarea în oraşul Constanţa. „În maşină se afla un pacient care avea un traumatism cauzat prin agresiune. Pacientul a fost preluat de colegii din Constanţa. Nimeni din autoturism nu a fost rănit, maşina este avariată în partea din spate“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Vom reveni cu amănunte!