Un tânăr care a introdus 25 de kilograme de cocaină în Franţa a fost prins la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din comuna tulceană Niculiţel a fost dat în urmărire internaţională, după ce o instanţă din Franţa l-a condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri, după ce a introdus în Franţa, din Columbia, 25 de kilograme de cocaină. Acesta a fost prins la locuinţa lui din Tulcea.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani are de executat o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru aderare şi constituire într-un grup infracţional organizat şi trafic de droguri de mare risc.

În mandatul de urmărire emis pe numele tânărului se menţionează că în anul 2010 acesta a fost prins după ce, împreună cu alte persoane, a transportat din Columbia în Franţa o cantitate însemnată de cocaină. Mai exact, tulceanul a fost prins având asupra sa 25 de kilograme de cocaină.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, ai Serviciului Acţiuni Speciale şi ai Postului de Poliţie Niculiţel l-au identificat, marţi, pe tânăr la domiciliul său din comuna Niculiţel, fiind apoi reţinut, pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe a procurorilor Parchetului Curţii de Apel Constanţa. Miercuri, tânărul va fi dus la Curtea de Apel Constanţa cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile franceze.