Un recidivist a încercat să violeze o tânără din Măcin!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au ajuns la faţa locului (arhivă)

V. Ionel (32 de ani) avea antecedente penale tot pentru viol. Joi, acesta a intrat în locuinţa unui tinere din Măcin pe care a încercat să o violeze. Pentru că fata s-a opus, individul a bătut-o şi a obligat-o să îl urmeze.

A ajuns la un prieten de-al lui, care a sunat imediat la 112. „În jurul orei 02.00, un bărbat a reclamat la 112 că un prieten de-al său a venit la el acasă cu o tânără ce prezenta multiple leziuni la nivelul feţei. În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj de  jandarmerie şi poliţie care a verificat cele reclamate, constatând că tânăra prezenta urme de agresiune, motiv pentru care aceasta a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Măcin, pentru a i se acorda îngrijiri“, spune Marian Ciubotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Lui V. Ionel de 32 ani cu domiciliul în oraşul Măcin, cu antecedente tot pentru viol, i-au fost întocmite acte premergătoare în vederea începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol  şi lipsire de libertate. Pe numele acestuia s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.


Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”