Localnicii din Tudor Vladimirescu cu jalba la Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulți proprietari din suburbia Tudor Vladimirescu cer ajutorul ministrului Mediului pentru îndigurirea localității și aducțiunea apei potabile.

Tulcenii din Tudor Vladimirescu nu s-au putut bucura mult că strada lor a fost asfaltată după mai multe decenii. În urma inundaţiilor de anul trecut, Dunărea le-a intrat din nou în curţi. Nu s-au bucurat prea mult nici de construirea de digului de apărare împotriva inundațiilor, pentru că acesta a rămas neterminat chiar în partea de mijloc pe unde a intrat apa.

Click pe imagine pentru fotogalerie!

În primăvara acestui an, Primăria a demarat lucrări de drenare a apelor acumulate anul trecut. Investiţia de 59. 087 de lei a fost realizată de firma SC Bizkaia Invest SRL Tulcea, recepţia efectuându-se la mijlocul lunii aprilie.  La scurt timp au apărut şi primele nemulţumiri. Zece proprietari ai locuinţelor prin faţa cărora s-a realizat şanţul de drenare au înaintat o petiţie la Primărie. Motivul este simplu: șanțurile le-au blocat accesul la locuințe și le-au adus mizerie în fața curților, existând și riscul unor accidente prin surpare.

Citiți în Adevărul de mâine ce probleme întâmpină oamenii din suburbie!