La Uzlina: A fost ucis pentru că a încercat să despartă doi colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi lucrau la Uzlina (arhivă)

Un bărbat de 54 de ani a plătit cu viaţa pentru faptul că a încercat să intervină într-un scandal petrecut la Uzlina, în Delta Dunării: unul dintre colegii lui de muncă l-a lovit puternic la cap după ce a încercat să oprească o bătaie.

S-a întâmplat în week-end, la Uzlina. Constantin Martin (24 de ani) a băut bine şi s-a luat la ceartă cu un coleg. Bărbatul de 54 de ani (victima), a vrut să îi despartă, dar a avut parte de un tratament destul de dur:
„I-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în special în zona capului. Urmare leziunilor traumatice grave, victima C.I. şi-a pierdut cunoştinţa, fiind transportată imediat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea şi transferată la scurt timp la Spitalul de Urgenţă Judeţean Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Ulterior, victima a decedat“, spune procuror Laura Subţirelu.
Luni procurorii tulceni au solicitat magistraţilor Tribunalului Tulcea arestarea preventivă a inculpatului Constantin Martin, cerere admisă de judecători, care au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.
După emiterea mandatului de arestare preventivă,  victima a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, motiv pentru care în dimineaţa acestei zile a fost schimbată încadrarea juridică din tentativă la omor în infracţiunea de omor, în formă consumată.


Mai multe pentru tine:
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Poliția Română și Parchetul General, pe urmele evazioniștilor: peste150 de percheziții pentru combaterea infracțiunilor economice VIDEO
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112