INCONŞTIENT Un tulcean fura componente din pasarela podului de cale ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost prins în flagrant (foto: IJJ Tulcea)

A fost văzut de un agent de pază al unei firme din Tulcea care a sunat la numărul de urgenţă „112“. Marţi după amiază, în jurul orei 13.00, jandarmii tulceni au ajuns la faţa locului şi l-au prins pe tulceanul de 54 de ani care demonta componente metalice a podului de cale ferată.


Cu ajutorul unor chei fixe, bărbatul demonta componente din metal din pasarela pietonală a podului de cale ferată situat pe linia racord Tulcea Mărfuri – S.C. Alum S.A. Tulcea.
„Prejudiciul este estimat la aproximativ 4.500 lei, deosebit de grav fiind faptul că prin acţiunea bărbatului s-a pus în pericol siguranţa circulaţiei feroviare, care putea conduce la pagube materiale sau pierderi de vieţi omeneşti“, spune Marian Ciobotaru, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Tulcea.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, unde i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „Furt calificat” şi „Distrugere”. Actele procedurale întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru continuarea cercetărilor.