FOTO Accident pe strada Babadag: Bărbat lovit de maşină pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe strada Babadag

Evenimentul rutier a avut loc joi după amiază, în jurul orei 16.00, pe strada Babadag din municipiul Tulcea. La faţa locului au ajuns poliţiştii de la Rutieră şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea. Din primele informaţii, victima este stabilă.

Accidentul a avut loc în dreptul mall-ului din municipiul Tulcea (de pe strada Babadag).

Click pe poză pentru fotogalerie!

„Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, care traversa strada Babadag. Are fracturi la nivelul membrelor inferioare. A fost transportat de un echipaj de ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
După cum spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, la volanul maşinii, un autoturism marca Daewoo, se afla B. George (24 ani ) din Tulcea. În timp ce conducea pe strada Babadag din  Tulcea, nu a acordat prioritate de trecere lui  Știrbu Ionel (52 ani) din Tulcea, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni, rănindu-l. „Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Ionel Ştirbu, bărbatul rănit în accident este inginer la Coral Mall.