VIDEO Câine târât după maşină, legat de un stâlp şi lăsat să moară. Suspectul, prins de Poliţie la o lună de la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mobilizarea făcută pe Facebook pentru prinderea unui individ care a torturat un câine, târându-l după maşină, a dat roade. La o lună de la eveniment, Poliţia a identificat un prim suspect.

Scene dramatice s-au petrecut pe o stradă din comuna Giroc, judeţul Timiş, în urmă cu o lună. O tânără a postat pe Facebook un filmuleţ cu un câine legat de un stâlp după ce a fost târât după o maşină. Tot atunci, tânăra a făcut apel la mobilizare pentru prinderea celui care a chinuit câinele: „Asta înseamnă să fii «om»? Dacă cineva a văzut un jeep alb târând acest câine, să ne dea cât mai multe informaţii despre individ, pentru că aşa ceva nu se iartă! Acest câine a fost extrem de docil şi blând în momentul în care am vrut să-i desfac lanţul cu care era prinsă de stâlp, ba mai mult a urcat singur în maşină pentru a-l duce la cabinet, în ciuda stării în care a fost adus, culmea, tot de un «om»! Vă rog din suflet măcar cu un număr de înmatriculare să ne ajutaţi”.

După ce filmuleţul a devenit viral, Poliţia s-a autosesizat şi a început căutările pentru găsirea persoanei care a chinuit animalul. Miercuri dimineaţa, poliţiştii au anunţat că un suspect în acest caz a fost identificat. Suspectul, un tânăr de 28 de ani, oferă explicaţii la Poliţia din Giroc, fiind cercetat pentru infracţiunea de rănirea sau schingiurea animalelor.