VIDEO Bărbat bătut cu sălbăticie la un bâlci din Banat. Nimeni nu a avut curajul să oprească ploaia de pumni a beţivului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene de violenţă extremă, în care un bărbat este lovit cu pumnii în cap, căzând la pământ au fost transmise live pe Facebook. Imaginile au fost realizate cu ocazia unui bâlci organizat într-un oraş din Banat.

Utilizatorul contului de Facebook Giff Eropeanu a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook un filmuleţ cu scene şocante, în care un bărbat, care pare sub influenţa băuturilor alcoolice, este bătut cu sălbăticie de un alt bărbat, aflat tot în stare de ebrietate. Totul se petrece la ruga din Jimbolia.

Din imaginile care au fost transmise live pe Facebook se poate vedea un bărbat care stă la o masă. Un alt bărbat, băut bine şi dezbrăcat de la brâu în sus, se năpusteşte asupra victimei şi o loveşte cu pumnii în cap.

Toţi cei care erau în jurul bărbatului agresat se retrag, fără ca nimeni să intervină. Agresorul continuă să lovească până când bărbatul lovit cade lat la pământ. Într-un târziu, oamenii din jur încearcă să îl potolească pe agresor. În urma apelului făcut la microfon, jandarmii au intervenit şi l-au luat pe bărbatul violent.

Potrivit pressalert.ro, Jandarmeria a aplicat o amendă de 400 de lei pentru provocare de scandal. 

Mai multe pentru tine:
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”