UPDATE Poliţişti atacaţi de o gaşcă de romi pentru salvarea unui spărgător de maşini. Hoţul a reuşit să fugă, cu cătuşele pe mâini. O femeie a fost reţinută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii atacaţi de ceata de romi au chemat în sprijinul lor Serviciul pentru Acţiuni Speciale FOTO Arhivă

O urmărire ca în filme a avut loc joi seara pe străzile Timişoarei, unde poliţiştii Secţiei 1 au pornit în urmărirea unui suspect de furturi din autoturisme. Poliţiştii l-au identificat pe suspect în trafic şi au pornit în urmărirea maşinii. Hoţul a fost prins, dar a reuşit să fugă cu cătuşele pe mâini.

UPDATE: Alţi doi bărbaţi implicaţi în conflictul cu Poliţia de joi seara au fost prinşi. Unul dintre ei este audiar la Secţia 1 de Poliţie, iar unul este la Spitalul Municipal după ce i s-a făcut rău în timpul audierilor. 

UPDATE: În urma scandalului care a avut loc joi seara la Timişoara o femeie de 41 de ani a fost reţinută, fiind acuzată de ultraj. Suspectul care a fugit pe jumătate încătuşat este în continuare liber. 

Poliţiştii din Timişoara sunt în alertă după un grav incident petrecut joi seara în zona străzii Dorobanţilor. Un echipaj al Secţiei 1 de Poliţie Timişoara a depistat în trafic o maşină în care se afla, alături de alte trei persoane, un bărbat bănuit că a dat mai multe spargeri la maşinile parcate în Timişoara. 

Poliţiştii i-au cerut şoferului să oprească, dar acesta a fugit, cu poliţia pe urmele sale.

În goana sa, şoferul a lovit trei maşini, iar poliţişti au pus mâna pe suspect. Chiar în momentul în care îl încătuşau, o gaşcă de romi i-a atacat pe poliţişti, scăpându-l pe suspect, care a reuşit să fugă cu cătuşele pe una dintre mâini.

 „În momentul încătuşării bărbatului pe numele căruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reuşind să-i asigure scăparea, iar un poliţist a fost lovit. Persoanele implicate s-ar fi ascuns într-un imobil, unde, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat un pistol cu gloanţe de cauciuc, însă cei în cauză nu au fost depistaţi.

 La activităţi a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Timiş, potrivit cărora poliţiştii continuă cercetările pentru depistarea spărgătorului de maşini şi a agresorilor.