UPDATE Femeia despre care s-a crezut că a fost răpită, găsită moartă în casa liftului de la magazinul Bega

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Budeanu (58 de ani) a plecat la serviciu luni dimineaţa. Femeia nu a mai ajuns la lucru şi este de negăsit

Marina Budeanu, femeia de 58 de ani din Timişoara dată dispărută de familie în urmă cu două zile a fost găsită moartă.

UPDATE Brian Budeanu, fiul femeii decedate, a declarat că după ce a refăcut traseul mamei sale a constatat că femeia a ajuns până la centrul comercial în care are locul de muncă, unde a intrat în pământ, la propriu. „Am primit permisiunea să verificăm, iar o angajată a zis că liftul era cu probleme şi şi-a amintit că uşa de la lift era deschisă luni. Am mers să verificăm şi s-a dovedit că e căzută acolo (n.r. în casa liftului) de luni dimineaţa”, a declarat Brian Budeanu. Cel mai probabil liftul defect era staţionat între etaje, iar femeia a căzut în gol când a vrut să urce în lift. 

UPDATE
Decesul Mariei Budeanu este investigat şi de inspectorii ITM, femeia murind în drum spre locul de muncă. 

UPDATE Maria Budeanu, femeia dispărută în urmă cu două zile, a fost găsită, astăzi, decedată. Cadavrul femeii a fost găsit în casa liftului de marfă de la magazinul Bega. 


O femeie de 58 de ani din Timişoara este dată dispărută de două zile, când familia a intrat în alertă după ce Maria Budeanu, plecată dimineaţa de acasă la serviciu, nu s-a mai întors acasă. Fiul femeii dispărute, Brian Budeanu, a declarat că luni seara când a văzut că mama sa, care lucrează la un fast food din centrul comercial Bega, nu se întoarce acasă a sunat-o pe şefa femeii, care i-a spus că Maria Budeanu nu a fost la lucru în ziua respectivă. „La ora opt dimineaţa, când şefa ei a încercat să o sune, avea telefonul închis”, a declarat Brian Budeanu pentru „Adevărul”.

Familia femeii a anunţat Poliţia. În paralel, fiul femeii a refăcut traseul mamei sale, care a fost surprinsă de o cameră de supraveghere pe un trotuar din Calea Şagului. Femeia era urmată de aproape de un tânăr cu faţa acoperită, iar familia a suspectat că femeia a dispărut de la interesecţia străzii Porumbescu cu Calea Şagului.

Surse apropiate anchetei au declarat că cercetările Poliţiei au scos la iveală faptul că Maria Budeanu a ajuns până în centrul oraşului cu autobuzul 33, coborând în staţia de la Catedrala Mitropolitană. Surse apropiate anchetei au declarat că Poliţia a solicitat firmelor din centru imagini de pe camere de supraveghere cu ajutorul cărora să fie refăcut traseul femeii înainte de dispariţie.

Firul femeii dispărute a declarat pentru „Adevărul” că mama sa nu avea niciun motiv să plece fără să anunţe familia, cu atât mai mult să îşi închidă telefonul. Brian Budeanu ia în calcul inclusiv varianta ca mamei sale să i se fi furat iniţial telefonul, iar apoi să i se facă rău. Tot tânărul susţine, însă, că era imposibil ca mamei sale să i se facă rău şi să cadă în centrul oraşului fără să o observe nimeni. Varianta răpirii este luată în continuare în calcul, iar dacă se va ajunge la concluzia că femeia a fost răpită, se va deschide dosar penal pentru lipsire ilegală de libertate.