Un contrabandist de ţigări a murit într-un cumplit accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mercedesul a ajuns în reclama benzinăriei OMV Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Bărbatul de 35 de ani şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă după un accident care a avut loc pe Calea Aradului din Timişoara. Poliţiştii au descoperit pe bancheta din spate două baxuri de ţigări netimbrate

Accidentul s-a întâmplat pe Calea Aradului, la ultima intersecţie semaforizată din oraş, unde, se pare că şoferul unui a Mercedes a trecut pe roşu. Dinspre Arad venea o altă maşănă, un VW, a cărui şofer a încercat să întoarcă în dreptul benzinăriei OMV.

A urmat impactul dintre cele două maşini, iar Mercedesul a fost proiectat în reclama benzinăriei. Medicii de la SMURD, care au ajuns la faţa locului, nu au mai putut salva viaţa omului bărbatului din Mercedes. Poliţiştii spun că acesta a avut ghinion pentru că nu a purtat centură şi s-a lovit cu capul de parbriz, decedând pe loc.



Foto: www.opiniatimisoarei.ro

Tot din spusele poliţistului, persoana care a murit era un cunoscut traficant de ţigări, patron al unei shaormării din Peciu Nou. Aşa se face că maşina a fost transportată în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţia, unde oamenii legii au descoperit, pe bancheta din spate, două baxuri de ţigări netimbrate, provenite din Serbia.