Trei dintre cei cinci gimnaşti care reprezintă România la Jocurile Olimpice sunt bănăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei dintre cei cinci gimnaşti care reprezintă România la Jocurile Olimpice sunt bănăţeni. Foto: Redeşteptarea

Echipa de gimnastică masculină a României a început deja antrenamentele la Londra. Din formaţia de cinci sportivi, trei sunt bănăţeni, Vlad Cotuna de la Lugoj, iar Flavius Koczi şi Ovidiu Buidoşo de la Reşiţa. Aceştia vor intra în calificările pentru finale sâmbătă, 28 iulie, după cum relatează Redeşteptarea.

Gimnastul Vlad Cotuna a declarat că va fi destul de greu să obţină o medalie în concursul pe echipe, dar că la individual există şanse de a urca pe podium. "În primul rând vrem să ne calificăm cu echipa, după aceea vom vedea ce va fi în finală, dar noi ne dorim o clasare în primele şase, e greu să sperăm la o medalie pe echipe, doar cu foarte mult noroc. Eu personal îmi doresc o finală la sol, iar în finală totul este posibil, în rest avem şanse la medalii la sol şi sărituri prin Flavius Koczi, şi la paralele prin Marius Berbecar", a declarat Vlad Cotuna pentru Banat Sport, citat mai apoi de Redeşteptarea. 

Vlad Cotuna: "Am fost mai bine pregătit decât Drăgulescu"

Sportivul legitimat la CSM Lugoj a comentat şi decizia COSR de a-l păstra pe multiplu campion mondial, Marian Drăgulescu doar rezervă. "Bineînţeles că mă responsabilizează mai mult, pentru că a ieşit un octuplu campion mondial şi am intrat eu. A avut unele accidentări şi i-a fost foarte greu să îşi revină, în momentul de faţă eu am fost mai pregătit", a mai spus sportivul pentru site-ul citat, conform Redeşteptarea.