Milionarul sirian Jabri Tabrizi, audiat în dosarul mafiei imobiliare. Vezi în ce calitate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mărturia lui Jabri Tabrizi (stanga) este esentiala pentru soarta lui Ionelas Carpaci (dreapta)

Omul de afaceri sirian Jabri Tabrizi a fost citat să depună mărturie în dosarul terenurilor cu acte false. Declarația lui Jabri este extrem de importantă, fiind martor-cheie în acest dosar. 

La ultimul termen din procesul mafiei imobiliare, judecătorul a finalizat de audiat inculpații. Ultimii acuzați care au dat declarații au fost notarul Teodora Noțingher și funcționarii Primăriei Timișoara, Cristina Vasilescu și Costel Măndoiu. Cu audierea acestora judecătorul a terminat de ascultat inculpații. Pentru următorul termen este programată audierea primilor 10 martori propuși în rechizitoriu. „Jabri Tabrizi și Husam Alhajjar sunt vorbitori de limba română?”, a întrebat judecătorul, primind un răspuns afirmativ.

Jabri Tabrizi și patronul de la ștrandul Termal, Alhajjar Husam sunt martori-cheie în dosar. Jabri Tabrizi a fost la un pas să fie înșelat, tranzacția urmând să se realizeze la ștrandul Termal. Falsurile au fost, însă, descoperite la timp și vânzarea nu s-a mai realizat. „Nu Ionelaș (n.r. principalul inculpat din dosar) mi-a oferit terenul. El nu a apărut decât în momentul în care trebuia să dau banii”, a spus sirianul care a dat pe față falsurile mafiei imobiliare. Printre personajele importante care figurează ca martori mai sunt Nicușor Miuț, primarul Gheorghe Ciuhandu, un notar și alți funcționari din Primăria Timișoara.