Hoţii au furat ulei de răcire de la staţia de pompare din Satchinez şi Variaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Poliţiei orasului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei societăţi despre faptul că în cursul lunii martie, a fost sustrasa o cantitate mare de ulei de răcire a transformatoarelor electrice din staţiile de pompare de pe raza comunelor Satchinez şi Variaş.

Poliţiştii au reuşit să prindă patru tineri în flagrant, în timp ce încercau să decupleze de la reţeaua principală transformatorul electric ce alimenta staţia de pompare.

"Din verificările efectuate, s-a stabilit ca furtul a fost comis dupa o întelegere prealabilă a celor patru, aceştia utilizând un autoturism pentru transport.
În urma prinderii in flagrant a suspecţilor a fost recuperată cantitatea de 30 litri ulei", a spus Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Poliţisştii au întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, suspecţii fiind reţinuţi pe baza de ordonantă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore.

"Astăzi, cei patru suspecţi vor fi prezentaţi Judecatoriei Sannicolau Mare cu propunere de arestare preventivă", a mai spus Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Mai multe pentru tine:
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol