Elev bătut în timpul orelor de tatăl unui coleg: „L-a făcut sac de box“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că în şcoala de la Sânmihaiu Român (judeţul Timiş) nu există portar, părintele unui copil a putut intra într-o clasă şi a luat la bătaie un elev.

Un nou incident violent a avut loc într-o şcoală din România. Un elev de clasa a VIII-a din localitatea timişeană Sânmihaiu Român a fost bătut în timpul orei. Conform Pressalert.ro, copilul a fost bătut cu bestialitate tocmai de tatăl unui coleg.  

„În urmă cu trei luni l-am mutat de la Timişoara. Copilul mi-a spus că este un coleg care-l tot înjură. I-am spus acum o săptămână să evite conflictele că nu are nevoie de aşa ceva. În ziua respectivă, în pauză a fost înjurat din nou şi copilul s-a dus la primul profesor pe care l-a întâlnit şi i-a spus ce se întâmplă, acesta punându-i să-şi dea mâna şi să se împace. În ora următoare, profitând de faptul că profesorul a ieşit din clasă, băiatul respectiv s-a dus din nou la el şi l-a înjurat. Al meu l-a împins şi a ajuns în geam. L-a ameninţat că o să îi arate el şi a plecat. După cinci, zece minute a apărut tatăl băiatului, unul, Cristi, care face case şi le vinde. S-a repezit la copilul meu, l-a prins cu stânga de piept şi cu dreapta a început să-i care pumni în faţă sub privirile colegilor. L-a făcut sac de box. Individul mai are antecedente de violenţă. A mai lovit oameni, este cunoscut ca fiind violent”, a povestit Ionel Cărăcoancea, tatăl victimei, pentru Pressalert.ro.

Conform sursei citate, copilul s-a ales cu ochii umflaţi şi cu cinci zile de îngrijiri medicale. Tatăl elevului a depus a doua zi plângere la Poliţie. 
 

„Copiii s-au certat pentru lucruri banale. Totul a durat un minut şi ceva. Am cerut primăriei să ne dea bani ca să putem angaja o firmă de pază”, a spus directorul şcolii Claudiu Crepcea, citat de Pressalert.
 

Poliţia s-a sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Au fost audiate mai multe persoane, printre care şi agresorul, şi se efectuează cercetări în continuare.