VIDEO Liviu Antal și-a răstignit fosta echipă. FCM eliminată dramatic din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al FCM-ului, Liviu Antal, a fost pe rând demon și înger pentru Oțelul Galați în meciul de aseară. Mai întâi a ratat un penalty, iar apoi, în faza imediat următoare, a înscris probabil GOLUL ANULUI, o foarfecă perfectă, care a adus calificarea formației moldave în sferturile Cupei.

Gălăţenii şi mureşenii au propus şi în Cupă scenariul din urmă cu trei zile, în campionat. Paraschiv a deschis scorul după pauză, mureșenii egalând prin Subotici cu zece minute înainte de final. Neagu a obţinut un penalty în minutul 85, Antal a executat, însă bara din dreapta l-a salvat pe Albuţ. Imediat, Pena a recuperat în dreapta, a centrat şi Antal a decupat cu o "foarfecă" de efect pentru ca Oțelul să se califice în sferturile Cupei României. Golul anului, fără doar și poate.

"Am jucat bine 60 de minute, am făcut două greşeli prea uşor, ne-am bătut singuri. Dorinel m-a bătut de două ori, dar nu-i nimic, o să recuperez", a declarat la final Tibor Selymes, antrenorul FCM-ului.

FC Municipal a evoluat în formula:

Albuţ - Vagner, Nicu, Gugu, Szilagyi - Jamal Mohammed (62-Didi), Issa Ba - Goge (46-Fl. Dan), Ilyes, Bumba (76-Celsinho) - Subotic.

Click aici pentru rezumatul meciului!

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Florin Arteni şi Florin Lehaci, argint pentru România în proba de dublu rame masculin, la Europenele de Canotaj de la Szeged
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone