Târgu-Mureş:Mureşenii petrec Halloween-ul în cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Mureşenii petrec Halloween-ul în cluburi

Vă prezentăm lista petrecerilor „horror” la care puteţi participa în acest sfârşit de săptămână.

CITEŞTE ŞI:

Vine Halloweenu’!

Petrecere de Halloween în Parcurile Crângaşi şi Drumul Taberei

 Dracula aşteaptă turiştii de Haloween, la Castelul Bran, cu vin de colecţie


Halloween este o sărbătoare păgână celebrată în noaptea de 31 octombrie, în special în Statele Unite, însă care a fost importată cu succes şi în ţara noastră. Târgu-Mureşul nu face notă discordantă şi oferă amatorilor mai multe opţiuni pentru petrecerea unui sfârşit de săptămână „de groază”.

Party în centrul târgului
Localul Downtown, situat în centrul oraşului, va fi mâine de la ora 22.00 gazda unei petrecere tematice de Halloween, cu băutură ieftină, costumaţii trăznite şi muzică de calitate. Biletul de intrare va costa 5 lei, iar cele mai apreciate 3 costumaţii vor fi premiate de organizatori. De atmosfera electrizantă vor fi responsabili DJ-ii Cherry Man, Sauce, UFE şi WRK.

Distracţie în Dublin
Tot sâmbătă, de la ora 21.00, Dublin Irish Pub va organiza un bal mascat de Halloween presărat cu cocktailuri gratuite pentru fete. În plus, organizatorii au pregătit o serie de concursuri cu premii celor prezenţi, cum ar fi cel de machiaj tematic de Halloween.

Halloween şi-n Evolution
Duminică, de la ora 20.00, clubul Evolution îi aşteaptă pe toţi mureşenii dornici de petreceri pe cinste la un chef de Halloween cu muzică live, marca Amberskin, Bloodprint şi Spuza. Intrarea va fi 5 lei, iar distracţia va dura până la primele ore ale dimineţii.