Târgu-Mureş: A lovit doi pietoni apoi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pietonii au fost răniţi grav fiind transportaţi de urgenţă la spital foto Arhivă

Poliţiştii mureşeni au reuşit să-ş identifice pe şoferul care aîn dimineaţa zilei de 1 Decembrie a accidentat grav doi pietoni apoi a fugit de la locul faptei.

Accidentul s-a produs de Ziua Naţională în municipiul Reghin, când doi pietoni de 27 şi 29 de ani, care circulau neregulamentar pe partea dreaptă a drumului, fără a purta vestă reflectorizantă pe timp de noapte, au fost loviţi de un autoturism.  După impact şoferul vinovat a părăsit partea carosabilă intrând pe un teren viran, oprindu-se în gardul unui imobil, după care a dispărut de la locul faptei. În urma accidentului rutier victimele au fost transportate la Spitalul municipal Reghin, unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

În urma activităţilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier de la Poliţia municipiului Reghin, şoferul a fost identificat. "Acesta este un tânăr de 29 de ani din Reghin, căruia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule” şi „ părăsirea locului accidentului fără încredinţarea organelor de poliţie”, totodată fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, ulterior urmând a fi prezentat  Judecătoriei Reghin cu propunere de arestare preventivă", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: