Ploaie de goluri în cantonamentul din Antalya pentru FCM Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia mureşeană de liga a doua, FCM Târgu-Mureş, a învins după un meci realmente spectaculos divizionara secundă din Danemarca, Hobro IK, în al doilea joc amical al cantonamentului din Antalya.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 4 la 3, partida fiind extrem de încinsă şi cu multe faze de poartă. Golurile formaţiei mureşene au fost înscrise în partea a doua a meciului de Stelian Stancu (în minutele 50, 51, 65) şi Cristian Cristea (în minutul 75).

FCM Târgu-Mureş a condus cu 4-1 la un momentdat, adversarii echipei române revenind spre finalul jocului. Partida amicală a fost de un bun nivel, jucătorii mureşeni având numeroase situaţii de gol, ceea ce nu poate decât să-l mulţumească pe antrenorul Daniel Isăilă, a cărei misiune este aceea de a-i readuce pe cei de la FCM în prima ligă la finele acestui sezon competiţional.

Iată şi formulele de joc folosite de antrenorul mureşenilor, care a ales să înceapă meciul cu BOTOŞER (30-BALAURU) - PETELEU, NICU, B. MATEI, SZILAGYI, R. MICLEA (25-PETRIŞ), PĂDUREŢU, STERE, GANEA, HUIBAN şi PUNOSEVAC, pentru ca pe parcursul jocului să facă mai multe schimbări. Astfel, în repriza a doua, echipa mureşeană a arătat astfel: BALAURU (60-ABRAHAM) - STANCU (75-ROZENFELD), GUGU, M. POP, CUCU, HANCA, VÂRTIC, PRECUP, ŞAIM (75-ISTRATE), CRISTEA şi ZĂGREAN.