Tânără îmbrăcată în mireasă rănită într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 28 de ani, îmbrăcată în mireasă, a ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Drumul Naţional 67, în zoa localităţii Pişteştii din Deal.

Nunta a avut loc în urmă cu o săptămână, dar tânăra se deplasa pentru a participa la o şedinţă foto. La ieşire din parcarea unei pensiuni, şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere

„Poliţişti din cadrul  Secţiei 6 Politie Rurală Carbunesti au constatat faptul că la ieşirea din parcarea unei pensiuni din satul Pistestii din Deal, un bărbat, de 48 de ani, din Băleşti, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de un tânăr, de 28 de ani, din comuna Logreşti, care se afla în maşină cu soţia sa, de aceeaşi vârstă. Autoturismul din urmă a ricoşat şi a lovit în alt auto condus de un bărbat, de 58 de ani, din Jupâneşti. În urma impactului, femeia de 28 de ani a suferit leziuni şi a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În cauză s a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Mai multe pentru tine:
Povestea fostului elev, acum profesor, care a fost arestat că a răspândit manifeste anticomuniste. După eliberare, s-a angajat ca salahor
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Hidrocentrala Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Un gigant german deschide o fabrică în România și angajează circa 700 de oameni
A fost stabilită cauza morții bebelușului în vârstă de o lună, adus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgență Târgu Jiu
Un bărbat căruia i s-a extirpat din greșeală un plămân are de primit despăgubiri de 150.000 de euro de la Institutul Marius Nasta. Beatrice Mahler: „nu sunt fonduri”
ANAF a descoperit un prejudiciu de peste 10 milioane de lei cu monede virtuale
De ce a refuzat regele Ferdinand unirea Ungariei cu România. Cine l-a sfătuit să nu fie de acord
Scandal într-o școală din Târgu Jiu. Elevii dintr-o clasă pregătitoare refuză să mai meargă la cursuri din cauza unui coleg agresiv