ŞOCANT Vierme de opt centimetri, scos din ochiul unui bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viermele de opt centimetri a fost scos din ochiul bărbatului în urma unei operaţii

Un bărbat din localitatea gorjeană Rovinari a ajuns la o clinică de oftalmologie din Craiova cu un vierme de opt centimetri în ochi.

Ionel Ciulin a fost imediat operat, însă medicii din Bănie nu ştiu dacă acesta s-a şi vindecat „Când am fost la pescuit am fost înţepat de un ţânţar. Am avut imediat dureri mari şi m-am dus imediat la doctor“,a declarat bărbatul.

Ionel Ciulin avea în ochi un vierme de opt centimetri

A primit tratament, dar degeaba

Medicii i-au prescris imediat un tratament, însă acesta nu a dat randament. Ionel Ciulin a fost operat de urgenţă de un medic din Craiova „ Am descoperit în ochi un vierme de opt centimetri. A fost o intervenţie dificilă“, a spus Georgeta Mercuţ, medic specialist oftalmologie.

După intervenţia chirurgicală bărbatul din Gorj se simte bine, iar vederea nu i-a fost afectată. Ionel Ciulin va trebui să facă obligatoriu mai multe examene computer tomografice craniene.

Mai multe pentru tine:
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Pragul de frecvență al bolii. Un psiholog ne învață cum să ne ridicăm vibrația ca să evităm suferința
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă