Momentul morții femeii din Târgu Jiu, victimă a prietenei sale care a încurcat frâna cu accelerația VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Momentul în care o femeie de 56 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a murit după ce prietena sa aflată la volan a încurcat accelerația cu frâna a fost surprins de o cameră video de supraveghere.

SURSA VIDEO TV SUD

Evenimentul a avut loc în urmă cu două zile într-un cartier din municipiul Târgu Jiu. 

Elena Ecobici, în vârstă de 56 de ani, din Târgu Jiu, secretara președintelui Consiliului Județean Gorj, a murit într-un mod greu de închipuit. Femeia a fost adusă acasă, într-un cartier din Târgu Jiu, de către mașina condusă de o bună prietenă. După ce a coborât din autoturism, acesta a dorit să-i spună ceva femeii aflate la volan, rămânând pentru câteva momente lângă portiera deschisă, însă mașina a pornit în trombă în marșarier, iar victima a fost culcată la pământ de portiera mașinii, după care autovehiculul a trecut peste ea. Echipajele de salvare venite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Cel mai probabil, șoferița a încurcat pedala de accelerație cu cea de frână.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. „Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, la punerea în mișcare prin manevra de mers înapoi, a acroșat cu portiera o femeie, în vârstă de 56 de ani, care coborâse parțial din acel autoturism, a proiectat-o pe partea carosabilă și a trecut peste ea, continuându-și deplasarea în mod involuntar în marșarier.

În urma impactului a rezultat decesul femeii de 56 de ani, urmând ca trupul neînsuflețit al acesteia să fie dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis polițiștii.