Gorjean înjunghiat de soţia geloasă. Ordin de protecţie împotriva femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia nu mai are voie să se apropie de soţul său                                                         foto shutterstock

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Licurici, din judeţul Gorj, a fost înjunghiat de către soţia geloasă. Poliţia a emis un ordin de protecţie împotriva femeii.

Bărbatul a fost înţepat cu un cuţit în spate, în timp ce dormea. 

„La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina care au stabilit că în timp ce apelantul se afla la locuinţa de domiciliu, în urma unor neînţelegeri cu soţia sa, a fost înţepat de către aceasta cu o lamă veche de cuţit, în zona spatelui, provocându-i o plagă superficială de aproximativ 2 cm.

La faţa locului s-a prezentat şi un echipaj al ambulanţei care i-a acordat îngrijiri medicale, acesta refuzând transportarea la spital.

A fost completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a luat măsura emiterii unui ordin de protecţie provizoriu împotriva femeii.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.