Fiul fostului preşedinte al PSD Gorj, declarat incompatibil de ANI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălin Călinoiu, alături de tatăl său

Fiul lui Ion Călinouiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi preşedinte executiv al PSD Gorj, a fost declarast incompatibil de către Agenţia Naţional de Integritate (ANI).

 Mădălin Călinoiu ocupă funcţia de farmacist şef al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, dar ANI a constatat că acesta a ocupat în acelaşi timp şi funcţia de administrator al unei firme: „În perioada 22 noiembrie 2016 – 23 ianuarie 2018 a exercitat simultan funcţia de farmacist şef secţie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu - Jiu şi calitatea de administrator în cadrul unei societăţi comerciale, încălcând astfel dispoziţiile art. 185, alin. (15) din Legea nr. 95/2006, coroborate cu dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. g) din acelaşi act normativ (în vigoare începând cu data de 22 noiembrie 2016)“, se arată într-un comunicat al ANI.

Ion Călinioiu a fost găsit incompatibil de către ANI, pentru că a primit o sumă de bani în cadrul unui proiect derulat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, în care a avut calitatea de expert pe educaţie. Mai mult decât atât, acesta nu şi-a trecut veniturile obţinute în declaraţia de avere, lucru care i-a adus şi o condamnare penală. 

Ion Călinoiu a fost, ulterior, directorul Sistemului de Gospodărire al Apelor (SGA) Gorj. Acum este la pensie, dar i s-a oferit un post şi la Aparegio, unde conduce un departament. 

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa