Weekend perfect pentru CS Municipal Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Eduard Găiseanu

Echipele de baschet şi volei ale Clubului Sportiv Municipal Târgovişte s-au descurcat excelent în acest weekend, reuşind să câştige jocurile pe care le-au avut de disputat!

CSM Târgovişte – CSM Stau Mare, 69-64 (16-18, 23-21, 17-15, 13-10)  

Echipa de baschet a avut puţine emoţii în confruntarea cu Satu Mare, disputată sâmbătă seara în Sala Polivalentă. Jocul nu a semănat deloc cu cele din primele trei etape. Echipa din nord-vestul ţării s-a întărit serios în această pauză competiţională şi a reuşit să pună probleme serioase grupării lui Cătălin Tănase. E drept, nu a fost nici cea mai bună zi pentru fetele noastre, însă rezultatul final este cel care contează! Shay Poole a fost cea care şi-a tras echipa spre victorie în această partidă, americanca noastră reuşind 26 de puncte. Lista marcatoarelor a fost completată de Monique Coker 17p, Porchia Green 16p, Donica Cosby 6p, Larisa Toma 4p. CSM va juca miercuri, tot pe teren propriu, un meci restant din etapa a III-a, contra CSBT Alexandria. Partida va începe la ora 18. 

SCM Piteşti – CSM Târgovişte, 0-3 (16-25, 21-25, 15-25)  

De partea cealaltă, echipa de volei a Clubului, pregătită de Dragan Nesic s-a impus lejer pe terenul celor de la Piteşti. Fetele noastre au învins cu 3-o şi şi-au trecut în cont cea de-a treia victorie stagională. Municipal este liderul seriei cu 9 puncte şi se pregăteşte pentru meciul din etapa viitoare, din 29 octombrie, contra celor de la Poli Iaşi. Partida se va disputa în Sala Sporturilor din municipiul nostru!