VIDEO/FOTO Primarul Gabriel Boriga, jurist de profesie, slam dunker de...senzaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, a arătat de ce iubeşte atât de mult baschestul

Primarul Târgovişte, Gabriel Boriga a arătat de ce iubeşte atât de mult baschestul şi a efectuat un slam dunk genial la inaugurarea sălii de sport a Şcolii “Paul Bănică” din Târgovişte. Investiţia se ridică la 6,5 milioane de lei.

Chiar dacă era îmbrăcat ca pentru un moment festiv, la costum şi cravată, primarul Boriga nu s-a putut abţine de a-şi demonstra calităţile de baschetbalist. S-a apropiat timid de coşul de baschet, după care a efectuat un slam dunk de toată frumuseţea. Sub greutatea sa însă, panoul a cedat, dar va fi schimbat pentru că este în garanţie. 

Investiţia de la Şcoala Paul Bănică a fost realizată prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Valoarea finanţării nerambursabile este de 6,5 milioane, din care  contribuţia Uniunii Europene este de 5,5 milioane şi cea a Guvernului României de aproape 900.000 de lei.

În urma investiţiei s-a realizat extinderea spaţiilor de învăţământ existente, prin construcţia unui corp nou de clădire (în care sunt incluse  două laboratoare, o bibliotecă şcolară şi o sală de sport cu vestiare şi anexe corespunzătoare), reabilitarea terenului de sport existent în curtea şcolii şi dotarea şcolii cu echipamente didactice, mobilier şi echipamente IT.