Un muncitor în vârstă de 56 de ani a căzut de la etajul 3. Poliţiştii trebuie să stabilească dacă lucra cu forme legale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un muncitor care lucra la o clădire din Târgovişte, aflată în construcţie, a ajuns cu politraumatisme grave  la spital, după ce a căzut  de la etajul III

Un bărbat de 56 de ani din Târgovişte a căzut, miercuri, de la etaj, în timp ce efectua lucrări la o clădire aflată în construcţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Alexandra Niculae, a declarat că bărbatul, angajat al unei firme, s-a dezechilibrat în timp ce lucra la etajul 2 al clădirii şi a căzut pe o placă de ciment de la etajul 1. Acesta a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. Era conştient când a fost preluat de personalul medical. 

“Este vorba de un bărbat care a suferit un politraumatism prin cădere de la înălţime. A fost transportat în condiţii de siguranţă la spial. Era stabil hemodinamic şi respirator, dar avea tendinţa la decompensare, având în vedere că avea o hemoragie internă”, a declarat dr. Claudiu Dumitrescu, purtător de cuvânt Ambulanţa Dâmboviţa.

Oamenii legii trebuie să stabilească dacă muncitorul era angajat cu forme legale şi, totodată, dacă avea echipament  de protecţie.