Trei persoane care se duceau la o înmormântare s-au izbit cu maşina de un stâlp. Un bărbat a murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Dâmboviţa şi-a pierdut viaţa, duminică, după ce vehiculul în care se află a intrat într-un stâlp de electricitate. Bărbatul avea 60 de ani şi era pasager într-un vehicul electric. Ironia sorţii este că victima, dar şi şoferul şi un alt pasager, mergeau la o înmormântare a unei rude.

Accidentul s-a produs pe DJ 724, în localitatea dâmboviţeană Pucheni. Un bărbat de 75 de ani, în timp ce conducea un triciclu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, s-a izbit de un stâl şi apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

Bărbatul care se află în dreapta a decedat pe loc, iar celălat pasager, în vârstă de 79 de ani a fost rănit şi şoferul de 75 de ani, au fost răniţi şi au ajuns la spital.

„La locul evenimentului pompierii au găsit o persoană inconştientă aflată în şanţul de cca, 2 metri adâncime, pe care au predat-o echipajului medical care au început imediat procedurile de resuscitare. Ulterior au mai fost identificate două persoane implicate în accident. Din nefericire persoană inconştienţă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia de către echipajul SAJ Dâmboviţa”, potrivit ISU Dâmboviţa.

Poliţiştii strâng acum probe pentru a afla cum s-a petrecut tragedia.  

„Poliţiştii efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Accident spectaculos în Comişani. O maşină de teren a distrus un stâlp de electricitate VIDEO

Maşină căzută într-o râpă. Pompierii au găsit patru persoane care au ieşit singure

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
ORSE: Soluțiile inteligente de consum al energiei trebuie să fie accesibile și celor cu venituri reduse
Preluarea Automecanica Mediaş de către Rheinmetall a fost autorizată de Consiliul Concurenţei
Acționarii EVERGENT Investments aprobă dividende de 81,7 milioane de lei, cu un randament de 7,06 %
Dan Șucu a părăsit Giuleștiul flancat de 6 bodyguarzi. „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă și te faci de râs”
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Depozit de droguri „La Casa de Papel“, găsit într-un apartament închiriat. Traficantul, dat în vileag de alt dealer
Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa
Carmen Iohannis, schimbare totală de stil, după ce a fost dur criticată că poartă rochii scurte. Cu ce s-a îmbrăcat, de fapt, Prima Doamnă în Coreea
Șeful Gărzii de Mediu: „Dacă arzi deşeuri, faci puşcărie”. Sancțiuni de sute de milioane au fost date în ultimii trei ani
Zodiile care vor avea parte de vești grozave în Joia Mare. Problemele de sănătate se rezolvă miraculos, iar oportunități financiare apar de nicăieri