Târgoviste: Plută pe calea ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgoviste: Plută pe calea ferată

Circulaţia feroviară pe firul 2 al rutei Bucureşti - Piteşti, a fost blocată timp de aproximativ o oră

Circulaţia feroviară pe firul al doilea al rutei Bucureşti - Piteşti a fost blocată, astăzi, timp de aproximativ o oră, din cauza unei plute căzute pe terasament între staţiile Titu şi Boteni. Din această cauză trei trenuri Săgeată Albastră având întârzieri cuprinse între 42 şi 58 de minute.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11.00

Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Feroviare Târgovişte, comisar Marius Lazăr, mecanicul unei garnituri Săgeată Albastră care circula pe firul întâi dinspre Bucureşti spre Piteşti a sesizat incidentul, iar reprezentanţii CFR şi poliţiştii de la Transporturi Feroviare ajunşi la faţa locului au găsit un copac prăbuşit pe terasament, între staţiile Titu (Dâmboviţa) şi Boteni (Argeş).

După o oră de la sesizare, copacul, căzut pe firul al doilea al rutei Bucureşti - Piteşti, şi resturile de frunze şi crengi ajunse şi pe firul întâi au fost îndepărtate. În urma incidentului, trei trenuri Săgeată Albastră au avut întârzieri. Este vorba despre trenul 1791, cel al cărui mecanic a sesizat incidentul, care a avut o întârziere de 58 de minute, de Săgeata Albastră 1790 pe ruta Piteşti-Bucureşti, care a întârziat 45 de minute şi de trenul 1883 Bucureşti-Târgovişte-Pietroşiţa, tot cu o întârziere de 45 de minute.

Automotorul garniturii feroviare Săgeata Albastră care a trecut peste frunzele şi crengile de pe firul întâi a rămas în Gara Titu pentru verificări tehnice, iar trenul şi-a continuat deplasarea cu un alt automotor. Traficul feroviar în zonă, pe firul al doilea al rutei Bucureşti-Piteşti, a fost reluat după aproximativ o oră.

Mai multe pentru tine:
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”