FOTO Două persoane rănite, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un stâlp.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost rănite, după ce microbuzul în care se aflau a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un stâlp de electricitate. Accidentul a avut loc, duminică, pe DN72 A, în comuna dâmbovieană Voineşti.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 50 de ani, din localitatea Văleni, în timp ce conducea un microbuz, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un stâlp de electricitate.

De asemenea, înaintea impactului cu stâlpul, microbuzul a acroşat şi un autoturism, condus de o femeie din Târgovişte.

„ Se efectuează cercetarea la faţă locului, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier. Din primele verificări se pare că şoferiţa autoturismului nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga, pentru a intra în parcarea unui market şi a intrat în coliziune un microbuzul care se află în depăşirea să. Două persoane au fost transportate la spital, rănite uşor la prima vedere”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Ciurea. 

Mai multe pentru tine:
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei