CS Târgovişte caută doi antrenori pentru secţiile "înot" şi "box"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Club Sportiv Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcţii contractuale de execuţie vacante, printre care şi cea de antrenor.

Este vorba de un antrenor la Secţia înot – Compartiment Sport,  un antrenor cu jumătate de normă la Secţia box – Compartiment Sport şi un post de şofer Compartiment Contabilitate, Achiziţii Publice, Administrativ, Logistică.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările şi completările ulterioare:

a) are cetăţenia română, cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România;

b) cunoaşte limba română, scris şi vorbit;

c) are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;

d) are capacitate deplină de exerciţiu;

e) are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate;

f) îndeplineşte condiţiile de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs;

g) nu a fost condamnată definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale sunt:

-antrenor: -studii medii; -diplomă şi carnet de antrenor.

-şofer: studii medii; permis de conducere categoria D; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei contractuale 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

19 iunie 2017, ora 10.00, proba scrisă;

21 iunie 2017, ora 10.00, proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, judeţul Dâmboviţa şi la nr. de telefon 0245.613971.