Antrenament cu Rapidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MCM Târgoviște a încheiat prima parte a grupei A1 a campionatului național de baschet feminin pe poziția a 2-a cu un bilanț de 6 victorii și o înfrângere.

Întrebată fiind ce părere are despre meciul cu Rapid, una dintre vedetele Municipalului, israelianca Shay Doron a declarat înaintea partidei, cu un aer superior: „Nici nu putem considera că acesta este un meci oficial. Va fi ca la antrenamente...". Şi așa a fost!

Aproximativ o mie de fani au venit aseară să vadă MCM-ul într-o nouă confruntare în care singura problemă era cea a diferenței de scor.
MCM s-a impus în fața formației feroviare cu scorul de 89-54, iar cele mai bune marcatoare din echipa târgovişteană au fost Samburska -17 puncte şi Givens - 16 puncte. Fetele antrenate de Tănase au făcut spectacol în anumite momente marcând nu mai puţin de 13 coşuri din afara semicercului.

Cu victoria obţinută aseară, campioana a urcat pe locul secund în clasamentul grupei A1, acumulând 13 puncte. Lider este LMK Sfântu Gheorghe, cu 14 puncte, iar pe locul trei se află ICIM Arad, cu 12 puncte.