UPDATE Suceveancă sfâşiată de câinele vecinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii încearcă să îi salveze bratul femeii. Foto arhivă

Femeia se află în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, după ce patrupedul i-a sfârtecat o mână. Medicii chirurgi s-au chinuit aproape două ore pentru a-i reface braţul femeii.

Update ora 16.45 Femeia a ieşit din operaţie şi se află pe secţia de Terapie Intensivă. "Este bine, conştientă. Îşi va reveni, mâine probabil va fi dusă pe secţia de Ortopedie. A piedut destul de mult sânge din cauza plăgilor multiple de la mâna şi antebraţul stâng cu fracturi la ambele oase, dar nu este grav", ne-a spus medicul anestezist Dorin Stănescu, şeful Secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Update ora 13.30 "Victima nu a depus plângere împotriva vecinului deoarece a recunoscut că a intrat brusc în curtea lui", a declarat Cristian Papuc, reprezentantul IPJ Suceava. Astfel, câinele s-ar fi speriat şi ar fi atacat-o pe femeie. Proprietarul amstaff-ului avea documente legale pentru deţinerea unui astfel de câine considerat  ca fiind unul dintre cei mai periculoşi.

Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 9.00. Viorica Dăscălescu, în vârstă de 65 de ani, a fost atacată de un amstuff chiar în curtea proprietarului. Medicii chirurgi de la Spitalul Judeţean Suceava încearcă să îi refacă membrul.