Un fost puşcăriaş a încercat să violeze o bătrână de 71 de ani, după care a adormit în casa victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un individ de 36 de ani, care în trecut a mai făcut puşcărie pentru tâlhărie, a intrat în casa unei bătrâne de 71 de ani, a încercat să o violeze, însă victima a reuşit să se apere şi să se refugieze la un vecin. Violatorul a fost găsit de poliţişti, dormind, în casa femeii.

O bătrână de 71 de ani, din comuna Comăneşti, judeţul Suceava, a fost atacată în propria casă de către un consătean rupt de beat. Acesta a bătut-o pe femei şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea, însă bătrâna a reuşit să scape din mâinile violatorului.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în noaptea zilei de 7 iulie 2018, pe la ora 23.45. Constantin Hopulele (36 de ani), aflat într-o stare avansată de ebrietate, a intrat cu forţa în casa bătrânei G.S. (71 de ani), a lovit-o cu sălbăticie şi a încercat să o violeze.

Femeia a reuşit să se apere şi a fugit la un vecin, care a sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care l-a găsit pe Hopulele dormind în casa bătrânei. El a fost luat la întrebări de poliţişti, cu privire la împrejurările în care a ajuns în imobilul respectiv. Individul a declarat că ar fi greşit adresa şi nu ştie nimic din ceea ce a făcut.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol, violare de domiciliu şi distrugere. Ulterior, Constantin Hopulele a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Suceava, care au dispus arestare sa preventivă pentru 30 de zile.

Alte ştiri pe această temă:

Cum a fost motivată liberarea cu doi ani mai devreme a primului dintre cei şapte violatori din Vaslui

UPDATE Detalii şocante în cazul bărbatului care şi-a violat soacra. DGASPC face anchetă

Un violator de copii din Ploieşti, scandal în instanţă. A fost trimis în judecată într-un nou dosar penal

Mai multe pentru tine:
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”