FOTO Grav accident rutier în Suceava: două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite printre care şi doi copii UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident s-a petrecut joi noapte pe DN17A. Doi oameni au murit şi alţi cinci au fost răniţi, după ce două mașini s-au izbit.

UPDATE Oamenii legii susţin că şoferiţa Elena Coroamă, de 24 de ani, care conducea un autoturism Ford în apropiere de comuna Horodnic de Sus, nu a acordat prioritate la intersecţia cu DN17A şi s-a izbit în maşina condusă regulamentar de Beniamin Nistor, de 34 de ani.

„În urma accidentului a rezultat decesul Elenei C. şi al pasagerei Alina N., de 29 ani, din municipiul Rădăuţi, aflată în dreapta şoferului Beniamin N., precum şi vătămarea corporală a cinci persoane. Acestea au fost transportate la spital“, au explicat poliţiştii suceveni. 

O fată de 13 ani şi mama ei au murit într-un accident rutier FOTO

Şoferul care circula regulamentar s-a ales cu „fractură deschisă la gamba stânga, traumatism toracic şi plagă zdrobită la genunchiul drept“ şi va necesita 20-25 de zile de îngrijiri medicale. Doi copii de 3, respectiv 9 ani din Rădăuţi au fost implicaţi în accident.

Cele două mașini s-au ciocnit, iar impactul a fost atât de puternic, încât autoturismele au ieșit de pe partea carosabilă și au ajuns în câmp.

Vom reveni cu amănunte

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!