Şofer ucis într-un accident rutier pe DN2, în timp ce conducea regulamentar. Cine a provocat nenorocirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut pe DN2, în apropiere de urziceni FOTO Arhivă Adevărul

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a murit luni dimineaţă într-un cumplit accident petrecut pe DN2A. Nenorocirea a fost provocată de un tânăr, de 19 ani, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că luni dimineaţă, 23 martie, în jurul orei 06.30, un tânăr de 19 ani, din judeţul Bihor, a pierdut controlului volanului din cauza neadaptării vitezi la condiţiile de drum. Tânărul conducea un autoturism pe DN 2, în afara municipiului Urziceni, din direcţia Bucureşti către Buzău. În câteva secunde a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat, de 32 ani, din judeţul Brăila.

În urma accidentului, şoferul care conducea regulamentar a fost ucis pe loc, iar tânărul care a provocat accidentul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.