PROSTIILE SPUSE DE CEI CARE NE CONDUC Pomii de pe marginea şoselei i-au dat bătăi de cap unui fost prefect de Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De cele mai multe ori şefii de instituţii  din Ialomiţa îşi aleg foarte bine cuvintele înainte de a ieşi în public.  Sunt însă şi situaţii în care, oricât de atenţi ar fi, aleşii mai scapă şi câteva perle, spre deliciul întregii audienţe. 

Unul dintre aleşii care s-au remarcat din acest punct de vedere este fostul prefect al judeţului Ialomiţa, profesorul Alecsandru Ştiucă. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută în anul 2004, an în care a ocupat funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu pentru câteva luni, a făcut o dezvăluire senzaţională.

Întrebat de ziarişti de ce a ordonat ca pompii de pe şoseaua care leaga municipiul Slobozia de oraşul Ţăndărei să fie tăiaţi, fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu a motivat: „Veneam cu maşina de la Ţăndărei către Slobozia. Era furtună, vântul bătea foarte tare de apleca copacii. Am simţit cum pomii veneau către mine şi mi-a fost frică. Acesta este motivul pentru care am decis să fie tăiaţi“, a spus fostul prefect în cadrul respectivei conferinţei de presă.

Funcţii misterioase

Lauda de sine nu miroase a bine. A fi trebuit să ţină cont de acest aspect şi fostul directorul al Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomiţa, Gigi Manea, care, înainte să fie numit în această funcţie, le-a declarat unor amici, în cadrul unei discuţii private, că urmează să fie pus în fruntea unei instituţii, probabil militarizate, denumită ITP (n.r. Inspecţia Tehnică Periodică pentru autoturisme ).

„Vor ăştia să mă pună şef la ITP “,  a declarat plin de entuziasm fostul director adjunct al instiuţiei. Prescurtarea corectă a titulaturii Inspectoratului Teritorial de Muncă este ITM. 

Mai multe pentru tine: