Doi tineri ialomiţeni arestaţi pentru trafic şi consum ilicit de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadre ale Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa şi ale Inspectoratului de Poliţie ale Judeţului Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Ialomiţa, au efectuat o acţiune pe raza comunei Ion Roată, fiind efectuate două percheziţii domiciliare, la locuinţele a doi tineri, care fuseseră prinşi în flagrant anterior, de către poliţiştii ialomiţeni, având asupra lor cantitate

Cinci persoane au fost conduse pentru cercetări la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Ialomiţa, iar în urma audierilor, faţă de cei doi tineri s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea lor pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 2 alin.1 si 4 alin.1 din Legea nr. 143/2000.

Tinerii cu vârste de 21, respectiv 31,  au fost încarceraţi la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, iar în ziua de 13.01.2012, Tribunalului Ialomiţa a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă 29 de zile.
Cei doi tineri riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 3 şi 15 ani.