VIDEO UPDATE Momente cumplite la Caracal. Echipajele de prim ajutor au resuscitat două copile, înecate în pârâul Gologan. A fost declarat decesul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au scos la mal din pârâul Gologan din Caracal, în urma căutărilor, două copile despre care apropiaţii au anunţat că s-au înecat.

UPDATE: Fetele înecate în pârâul Golgan, resuscitate zeci de minute, fără a putea fi readuse la viaţă, au fost identificate. fata de 14 ani era dimiciliată în comuna Calopăr, judeţul Dolj, iar fata de 6 ani, în municipiul Caracal. Pompierii au efectuat căutări preţ de aproximativ 40 de minute, atât cu barca, cât şi cu echipa de scafandri, intervenţia scafandrilor fiind dificilă, a transmis ISU Olt, din cauza albiei neregulate a pârâului, a vegetaţiei abundente şi a vizibilităţii zero. În anumite puncte, apa în zona cunoscută drept una preferată pentru scăldat are o adâncime şi de patru metri.

UPDATE: ORA 20,30 : Cele două fete, care au 6 ani, respectiv 14 ani, potrivit ultimelor date, au fost declarate decedate, nerăspunzând manevrelor de resuscitare.

UPDATE: Fetele au fost scoase la mal de pompieri şi sunt resuscitate de echipajele de prim ajutor.

Pompierii Detaşamentului Caracal intervin cu o ambarcaţiune cu motor, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD în zona stadionului din municipiul Caracal, unde caută două fete posibil înecate. La faţa locului se deplasează şi echipajul de scafandri. Fetele au 9 ani, respectiv 14 ani. 

Mai multe pentru tine:
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns