UPDATE Un biciclist a fost accidentat grav în Slatina. Circula pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri, 1 august 2019, înainte de prânz, în municipiul Slatina, un biciclist fiind accidentat.

UPDATE: Poliţiştii au stabilit că biciclistul, un bărbat de 60 ani, din localitatea Ipoteşti, judeţul Olt, se deplasa cu bicicleta pe contrasens. Acesta ar fi schimbat direcţia de mers prin viraj la dreapta fărăsă se asigure şi ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 38 ani din com. Schitu, jud. Olt. 

„Biciclistul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevată o mostra de sânge. Biciclistul nu a putut fi testat din cauza stării de sănătate, dar i s-a recoltat o mostra biologică de sânge. S-au întocmit acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a transmis IPJ Olt.

Ştirea iniţială

Accidentul s-a petrecut în zona industrială a municipiului Slatina, la ieşirea din oraş către localitatea Brebeni, un bărbat aflat pe bicicletă fiind accidentat. la faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Ştire în curs de actualizare.