Tânărul împuşcat din greşeală la Oporelu îşi revine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Slatina (foto arhivă)

Marius Popescu (24 ani) a fst împuşcat miercurea trecută. Acesta a fost rănit grav, iar medicii nu îi dădeau prea multe şanse de supravieţuire, însă a fost stabilizat.

Starea de sănătate a tânărului împuşcat din greşeală pe un câmp este din ce în ce mai bună. El a fost deconectat de la aparate. Poliţiştii olteni aşteaptă acum raportul medico-legal. „Noi nu putem face nimic până când nu primim concluziile medico-legale. Abia atunci vom putea face încadrarea juridică a faptei“, a spus comisarul şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Marius Popescu a fost împuşcat săptămâna trecută cu o armă de tir. Tragedia s-a petrecut pe un câmp aflat la limita comunei Oporelu cu localitatea Priseaca. Potrivit poliţiştilor, tânărul a fost rănit accidental. Doi bărbaţi din Slatinaau mers pe câmp să testeze arma şi, din greşeală, cel care dorea să o cumpere l-a împuşcat pe băiat. Starea victimei a fost foarte gravă, el fiind transferat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Cei doi bărbaţi care au mers să testeze arma pe câmp sunt cercetaţi în stare de libertate.