VIDEO - Vitezoman oprit cu focuri de armă la Sibiu. Şoferul era beat şi are permisul anulat (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost oprit într-un final pe raza localităţii Slimnic

Poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical, după ce şoferul a ignorat semnalele de oprire ale agenţilor de poliţie şi a trecut de două filtre făcute de aceştia.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI ŞI CU ŞOFERUL CE A PUS PE JAR POLIŢIA

CITIŢI ŞI:

Maşină oprită de poliţie cu focuri de armă la Slimnic

Urmărire ca în filme în această dimineaţă pe DN 14.

Un şofer în vârstă de 26 de ani, a vrut să îşi arate măiestria în a încălca regulile de circulaţie în municipiul Sibiu şi a pornit într-o adevărată cursă în capitala judeţului.

VEZI AICI IMAGINI INCREDIBILE DIN TIMPUL URMĂRIRII CA ÎN FILME FĂCUTĂ DE POLIŢIE ÎN ACEST CAZ!

Acesta a fost luat la ochi de poliţiştii sibieni, care au pornit în urmărirea sa, după ce şoferul originar din Micăsasa a făcut câteva depăşiri neregulamentare.

Vitezomanul a pornit în trombă spre Mediaş şi a reuşit chiar să şi treacă de filtrele a două echipaje de poliţie, în Viile Sibiului şi la Slimnic.

Beat şi cu permisul anulat
Cum şoferul nu a oprit la semnalele şi avertismentele agenţilor de circulaţie, aceştia au trecut la folosirea armamentului din dotare. Au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical, dar şoferul nu a fost prea impresionat de acest lucru.

La Slimic, s-a produs inevitabilul. Şoferul a pierdut controlul volanului, a acroşat un microbuz cu maşina sa şi s-a răsturnat într-un şanţ. Aparatul etilotest a arătat că acesta avea o alcolemie de 0,81 mg alcool în aerul expirat.

Poliţiştii au constat că avea şi permisul anulat.


Vom reveni cu amănunte!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu: