ULBS începe înscrierile pentru un loc în cămin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au mai rămas doar câteva zile pentru ca studenţii interesaţi de un loc în cămin să înceapă completarea dosarele de înscriere.

CITEŞTE ŞI:

Peste 5000 de locuri vacante la admiterea în ULBS

90 de locuri scoase la concurs la Facultatea de Teologie din Sibiu. Vezi perioada de admitere şi înscriere!

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu a stabilit perioada de depunere a cererilor pentru ocuprea unui loc în cămin, pentru anul universitar 2011 – 2012, pentru 26 iunie – 15 iulie. Toţi studenţii interesaţi trebuie să depună cererile tip de cazare la Serviciul Social – situat în clădirea Direcţiei General Administrative a ULBS, aflată de pe bulevardul Victoriei nr. 10. Programul de funcţionare a biroului este zilnic între orele 10.00 – 15.00. Cei care vor depune actele vor primi un număr de înregistrare care atestă depunerea cererii. Pentru a primi loc în cămin se pot înscrie toţi studenţii din anii I, II, III, IV şi V de la programele de licenţă şi cei din anul I de la programele de masterat ai anului universitar 2010-2011.

„Candidaţii admişi în anul I în sesiunea din iulie - august 2011 pe locuri bugetare, vor depune cereri de cazare la Serviciul Social în termen de 10 zile de la afişarea rezultatelor finale la concursurile de admitere. Repartizarea acestor studenţi se va face pe baza mediei de admitere”, explică Ramona Todericiu, director adjunct în cadrul Direcţiei Generale Administrative a ULBS.

Repartizarea studenţilor de la programele de licenţă şi masterat pe cămine şi pe camere va fi publicată pe site-ul universităţii sibiene. Studenţii care au primit repartiţie în cămin şi nu se prezintă să-şi ocupe locul până la data de trei octombrie 2011 ora 20:00  pierd dreptul de cazare. Aceste locuri vor fi redistribuite de Comisia centrală de cazare altor studenţi care îndeplinesc condiţiile de cazare. ULBS dispune de aproximativ 2000 de locuri de cazare în toate căminele proprii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu: