Patru noi sensuri unice în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii municipalităţii sibiene anunţă instituirea în oraş a patru noi sensuri unice. În acest week-end sunt anunţate şi lucrări de reparaţii la podul CFR de pe Şoseaua Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat remis de municipalitate, au fost instituite sensuri unice pe următoarele străzi: Strada Spartacus, pe tronsonul dintre strada Fraţii Grachi şi intersecţia cu strada Bâlea - pe acest tronson se va circula dinspre strada Fraţii Grachi spre strada Bâlea; Aleea Roşiorilor – se va circula dinspre strada Rahovei spre strada Luptei; Strada Oltului – se va circula dinspre strada Viitorului spre strada Popovici Bănăţeanu; Strada Smighelschi – se va circula dinspre strada Popovici Bănăţeanu spre strada Viitorului

”În scopul instituirii sensurilor unice Primăria Sibiu a instalat semnele de circulaţie corespunzătoare. Pentru a evita eventualele incidente, îi rugăm pe şoferi să circule cu atenţie în această perioadă şi să respecte semnele de circulaţie şi marcajele din zonă”, se arată în comunicat. 

Potrivit sursei citate, Comisia de Circulaţie a aprobat efectuarea unor lucrări de modernizare a reţelelor de gaz pe pe alte trei străzi. Pe străzile Ana Ipătescu şi Gării se vor efectua cuplări ale noii reţele în perioada 7 – 21 octombrie, acţiunea urmând să se desfăşoare în condiţii de trafic. Pe strada Autogării au fost de asemenea aprobate lucrări la reţeaua de gaz, dar acestea au fost limitate la trotuare, constructorul având obligaţia de a reface complet trotuarul. 

Lucrările de reparaţii la podul CFR de pe şoseaua Alba Iulia se vor executa în acest week-end, în 10 şi 11 octombrie. Constructorul angajat de societatea care administrează căile ferate a solicitat aviz pentru restrângerea traficului în zona acestui pod de la patru benzi la două benzi. Tot pe şoseaua Alba Iulia, în dreptul noului magazin Penny Market, se va lucra în acest week-end la un racord la reţeaua de apă şi canalizare, constructorul primind aviz să restricţioneze o bandă de circulaţie în această zonă.

Vă mai recomandăm:

Cum aflăm kilometrii reali ai unei maşini second-hand. Metode infailibile folosite de samsari pentru a găsi „viciile ascunse“

Mulţi dintre cumpărătorii de autoturisme second-hand le găsesc abia după achiziţie „viciile ascunse“. Un specialist a explicat, pentru „Adevărul“, care sunt greşelile cele mai comune făcute de clienţii neexperimentaţi.

Spionajul pe Facebook, ultima găselniţă a hoţilor din locuinţe. Cum profită spărgătorii de lăudăroşenia neglijentă

Metodele folosite de hoţi pentru a sparge locuinţe sunt dintre cele mai diverse, iar prejudiciile sunt, în foarte multe cazuri, substanţiale. Poliţiştii explică pentru „Adevărul“ în detaliu cum acţionează hoţii, dar şi cum trebuie să ne protejăm locuinţa.

Topul celor mai grave greşeli la volan. Accidente sinistre care arată unde poate duce dispreţul faţă de legislaţia rutieră

Un poliţist rutier a explicat, pentru „Adevărul”, care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le fac şoferii la volan, dar şi ce consecinţe pot avea acestea.