„Become” vă invită joia la seri speciale de spectacole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de Teatru Become propune sibienilor pentru acest început de an o microstagiune în care vor alterna recitalurile de poezie cu cele de vioară sau nai, iar spectacolele de teatru vor face casă bună împreună cu muzica.

CITIŢI ŞI:

“Eden“ se joacă în premieră la Sibiu la “Radu Stanca

Dosarul Sibiului la UNESCO nu va fi depus mai devreme de 2013

„Lacul Lebedelor“ ajunge pe 26 ianurie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu

Actorii Cătălin Grigoraş, Mihai Alexandru, Alexandra Blejan, Oana Giuverdea, Adrian Grigoraş, precum şi muzicienii Radu Nechifor, Marius Tuţă, Mihai Neagu, Radu Neagu sau Flavius Tinică vor urca pe scena Become pentru a transmite mesajul tinerilor către noua generaţie.

“E timpul să arătăm că există alternativă la nivel cultural în Sibiu şi de aceea, prin ceea ce facem, vom demonstra că suntem cei mai buni. Vom arunca în vâltoarea creaţiei tineri talentaţi care, cu siguranţă, vor umple sala de spectacol. Seara de Joi o vom transforma într-o seară a artelor spectacolului marca Become şi aş dori să mai subliniez că, până vom definitiva un spaţiu special pentru spectacolele noastre, vă invităm cu drag la Centrul de Tineret.” a spus Cătălin Grigoraş actor şi director al Companiei de Teatru Become Sibiu.

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Tinerii artişti vă aşteaptă la Centrul de Tineret Sibiu din Str. Nicolae Teclu nr. 41, etaj 1 pentru începutul acestui an după următorul program:
Joi, 19 ianuarie, ora 19.00 Recital extraordinar de Vioară susţinut de Roxana Tuţă, în prezent şi studentă la Conservatorul Gheorghe Dima din Cluj Napoca
Joi, 26 ianuarie, ora 19.00 Improholics Show un show de improvizaţie adică un spectacol de-a râsu’ plânsu’.
Biletul de intrare este 5 lei, iar locurile sunt limitate. Rezervari se pot face la office@Becomeya.ro, pe pagina de facebook sau la sediul Centrului de Tineret în fiecare zi de luni până joi între orele 14.00 – 16.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113