Satu Mare: Un copil de șapte ani a căzut de la etajul doi al blocului în care locuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor de șapte ani a scăpat cu leziuni ușoare după ce aseară a căzut de la etajul doi al blocului în care locuia. N.R. a fost transportat la spital cu o salvare cu traumatism cranio cerebral acut, contuzii la nivelul toracelui și membrelor. Mama a refuzat internarea băiatului în spital. 

O bătrânică a încercat să se spânzure
Printre sătmărenii care au ajuns în weekend la urgențe s-a aflat și o tânără de 19 ani care s-a intoxicat ușor cu monoxi de de carbon. Ea a primit, timp de trei ore, tratament de oxigenoterapie după care a fost lăsată să plece acasă. Incidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 19.30. Sfârșitul de săptămână a fost marcat și de o tentativă de sinucidere. O vârstnică de 79 de ani, bolnavă psihic, a încercat să se spânzure fiind însă salvată de familie. Bătrânica a fost internată la Neurologie.

Paramedicii SMURD au transportat, sâmbătă dimineața la spital, un bărbat de aproximativ 60 de ani pe care  l-au găsit inconștient în jurul unor containere. La scurt timp după ce a ajuns la UPU, bărbatul de murit. Poliția a fost anunțată iar cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzelor morții.
415 sătmăreni au avut nevoie de îngrijiri medicale în weekend, aceștia ajungând la Unitatea de Primiri Urgențe.