Cadavrul unui necunoscut a fost scos de sub gheața de pe canalul de la Mărtinești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost scos la suprafață de pompieri

Cadavrul unui bărbat necunoscut a fost descoperit astăzi în jurul orei 12.45 plutind sub gheața formată pe canalul de colectare a apei, la intrare în comuna Mărtinești.

Persoana care a observat cadavrul a anunțat la poliție iar un echipaj de criminaliști s-a deplasat la fața locului. Și o mașină de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost solicitată pentru scoaterea cadavrului de sub gheață.  

                         Cadavrul  a fost transportat și depus la morga Spitalului Județean pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Polițiștii fac cercetări pentru a identifica bărbatul decedat și în ce condiții a ajuns în apă.

Mai multe pentru tine:
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești
China pune tunurile pe UE, inițiind o nouă investigație antidumping, pentru importurile de carne de porc
Am câștigat și al doilea meci cu Ucraina. Româncele le-au surclasat pe susținătoarele țării vecine GALERIE FOTO
Focuri de avertisment la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, chiar în ziua în care Vladimir Putin merge la Phenian
VIDEO Noapte albă în Munchen, după victoria superbă cu Ucraina. Moment emoționant creat de fanii României
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
Liderii UE nu au reușit să cadă de acord asupra celui de-al doilea mandat al Ursulei von der Leyen la şefia Comisiei Europene. Care a fost motivul?
Thailanda, pe punctul de a legaliza căsătoria între persoane de același sex. „Sunt încrezător că legea va trece”
Dragoş Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, are planuri măreţe cu moştenirea lăsată de tatăl lui. Ce se va întâmpla cu vila cu 15 camere din Sinaia
Un nou tip de tratament al tumorii hepatice este realizabil şi în România. „Cu ani în urmă, acest diagnostic însemna automat o condamnare la moarte”