UPDATE Cărăşenii au primit cu bucurie anuntul retragerii ordonanţei, dar nu renunţă la proteste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă s-au mobilizat mai greu, cărăşenii ies în stradă şi astăzi, pentru cea de-a patra zi, deoarece protestele în Reşiţa şi Caransebeş au început doar de miercuri seara.

UPDATE 21.50 -  Circa 400 de oameni sunt în stradă şi au primit cu bucurie anunţul de retragere a ordonanţei. Şi în această seară s-a scandat împotriva PSD şi a guvernului condus de Sorin Grindeanu. La fel ca în toată ţara, oamenii adunaţi în centrul civic din Reşiţa nu au plecat acasă după declaraţia premierului.

Nu s-au adunat mai mult de 1000 de persoane în niciuna din seri, însă protestatarii au cerut, la fel ca în întreaga ţara, retragerea ordonanţelor.

Vineri, în centrul Reşiţei, a ieşit la manifestaţie inclusiv primarul PNL, Ioan Popa, care susţine că singura variantă de stingere a protestelor e ca guvernaţii să recunoască că au făcut o greşeală. “Noi nu avem nimic cu ei, să abroge ordonanţa şi să guverneze în continuare. E simplu”, a spus Popa.

Pentru astăzi, protestatarii reşiţeni au anunţat că se vor întâlni din nou în stradă în jurul orei 18, la fel ca şi în ultimele trei zile.