Un “şofer” fără permis a lovit în plin un pieton care circula regulamentar pe trotuar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au descoperit că "şoferul" nu avea carnet.

Un tânăr de 19 ani, din Alba-Iulia şi-a făcut de cap la volanul unei maşini, pe străzile oraşului de pe Bârzava. În timp ce se îndrepta cu maşina dinspre centru civic spre Stavila a pierdut controlul volanului şi a lovit un reşiţean, care circula liniştit pe trotuar.

În timp ce M. Ioan, de 19 ani, din Alba-Iulia, conducea un autoturism pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Reşiţa, în faţa imobilului cu numărul şapte, a pierdut controlul asupra autoturismului şi l-a lovit pe pietonul K. Adrian, de 42 ani, din localitate. Acesta se deplasa pe trotuar. “În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean din Reşiţa pentru acordare de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea în spital”, a declarat Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al poliţiştilor cărăşeni. 

Dublă infracţiune

După ce au cercetat cazul, poliţiştii au descoperit că tânărul nu avea permis de conducere. Aşa că, oamenii legii l-au şi testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ.
Faţă de băiatul din Alba Iulia, poliţiştii continuă cercetările şi îl acuză pentru conducrea unui autoturism pe drumurile publice fără carnet, dar şi pentru vătămarea corporală din culpă.